skip to Main Content

Wijn bestellen

Wijn bestellen

Mocht u geinteresseerd zijn geraakt en wilt u onze wijn bestellen? Dan geven wij graag een inleiding over onze wijn.

Al onze biologische Nederlandse wijnen zijn beoordeeld door een vinoloog. Regelmatig vragen wij een vinoloog voor een beoordeling van onze huidige biologische Nederlandse wijnen en van het nieuwe jaar. Wanneer u ons op social media volgt vindt u video’s van beoordeling over onze Nederlandse wijnen door een vinoloog!

Bij de productie van onze biologische Nederlandse wijnen maken we steeds gebruik van eigen biologische wijngisten. Alle Nederlandse wijnen zijn volledig vergist en dus droog. Bovendien hebben ze allemaal een spontane malolactische vergisting doorlopen. Ter behoud van de smaak  filteren en/of klaren wij niet. Hierdoor kan zich wel op de bodem van de fles wat afzetting vormen, dit is normaal. Onze Nederlandse wijnen worden licht gezwaveld ter voorkoming van oxidatie.

Wij hopen dat het u smaakt en horen graag van u terug wat uw beleving was!

*Let op: BESTELLING VANAF 3 FLESSEN

Kopergebruik bij ziektebestrijding is in wijngaarden (biologisch en niet-biologisch) in Europa algemeen gebruik en belast daar de bodem. Bij Domein Aldenborgh wordt geen gebruik van dit bijzonder giftige spuitmiddel en zijn daardoor voorloper. 

De levertermijn van onze wijnen is 3-5 werkdagen.

Wanneer u een betaling via SEPA doet, kan het wat langer duren omdat wij eerst een bevestiging van de betaling moeten ontvangen. Wij hopen op uw begrip

Back To Top
Close search
Winkelmand