skip to Main Content
Onze wijnen

Welkom in ons wijnhuis, U bent wellicht geinteresseerd om één of meerdere van onze heerlijke, biologische Nederlandse wijnen te kopen.

Al onze wijnen zijn beoordeeld door een vinoloog. Regelmatig vragen wij een vinoloog voor een beoordeling van onze huidige voorraad wijnen en van het nieuwe jaar. Wanneer u ons op social media volgt vindt u video’s van beoordeling over onze wijnen door een vinoloog!

Bij de productie van onze biologische Nederlandse wijnen maken we steeds gebruik van eigen wijngisten. Alle onze wijnen zijn volledig vergist en dus droog. Bovendien hebben ze allemaal een spontane malolactische vergisting doorlopen. Ter behoud van de smaak  filteren en/of klaren wij niet. Hierdoor kan zich wel op de bodem van de fles wat afzetting vormen, dit is normaal. Onze wijnen worden licht gezwaveld ter voorkoming van oxidatie.

Wij hopen dat het u smaakt en horen graag van u terug wat uw beleving was!

*Let op: BESTELLING VANAF 3 FLESSEN

Kopergebruik bij ziektebestrijding is in wijngaarden (biologisch en niet-biologisch) in Europa algemeen gebruik en belast daar de bodem. Bij Domein Aldenborgh wordt geen gebruik van dit bijzonder giftige spuitmiddel en zijn daardoor voorloper. 

De levertermijn van onze wijnen is 3-5 werkdagen bij een betaling via iDeal.

De levertermijn van onze wijnen via een S€PA betaling kan 5-7 dagen duren. Dit komt omdat wij moeten wachten op een betalingsbevestiging. Wij hopen op uw begrip

Back To Top
You must be 18 years or older to visit the wine shop.

By closing this notification, you declare that you are 18 years or older.

Close search
Winkelmand