skip to Main Content
Onze wijnen

Welkom in ons wijnhuis, U bent wellicht geinteresseerd om één of meerdere van onze heerlijke, biologische wijnen te kopen.

Al onze biologische wijnen zijn beoordeeld door een vinoloog. Regelmatig vragen wij een vinoloog voor een beoordeling van onze huidige biologische wijnen en van het nieuwe jaar. Wanneer u ons op social media volgt vindt u video’s van beoordeling over onze wijnen door een vinoloog!

Bij de productie van onze biologische wijnen maken we steeds gebruik van eigen wijngisten. Alle wijnen zijn volledig vergist en dus droog. Bovendien hebben ze allemaal een spontane malolactische vergisting doorlopen. Ter behoud van de smaak  filteren en/of klaren wij niet. Hierdoor kan zich wel op de bodem van de fles wat afzetting vormen, dit is normaal. Onze wijnen worden licht gezwaveld ter voorkoming van oxidatie.

Wij hopen dat het u smaakt en horen graag van u terug wat uw beleving was!

Kopergebruik bij ziektebestrijding is in wijngaarden (biologisch en niet-biologisch) in Europa algemeen gebruik en belast daar de bodem. Bij Domein Aldenborgh wordt geen gebruik van dit bijzonder giftige spuitmiddel en zijn daardoor voorloper. 

De levertermijn van onze wijnen is 3-5 werkdagen.

Back To Top
Op de hoogte blijven?Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Om de wijnshop te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Door het sluiten van deze melding, verklaar je 18 jaar of ouder te zijn.

Close search
Winkelmand