skip to Main Content

Route des Vins – Domein Aldenborgh

Route des Vins – Domein Aldenborgh

De wandelroute ‘Route des Vins Wahlwiller – Eys’ verbindt Domein Aldenborgh met vier naburige wijndomeinen via een prachtige route door het Limburgse Heuvelland. En wist je dat de Route des Vins onze wijngaard twee keer aandoet? Als je goed kijkt zie je op de terugweg van de Route des Vins, vlak voordat je Eys via het steile weggetje weer binnenloopt, rechts een nieuwe wijngaard herrijzen, in het verlengde van onze bestaande wijngaard. Dit wordt onze Arbustum, ofwel boomwijngaard (link naar uitleg ‘Arbustum’?).

Bij de eerste keer dat de Route des Vins onze wijngaard passeert kan je uitvoerig lezen over onze filosofie en werkwijze van wijnteelt en vinificatie door het tableau dat naast het pad geplaatst is.

Als je door onze verhalen geïnteresseerd bent geraakt in onze wijn en deze graag ter plaatse wilt kopen, dan kan dat bij de delicatessenwinkel Eyserhalte, die tevens langs de Route des Vins ligt. Zij hebben een uitgebreide selectie van onze wijnen. Natuurlijk kan je ook bij ons in de webshop wijn bestellen. Wij bieden sinds kort ook aan om één enkele fles Eyra (mousserende Riesling) te bestellen, inclusief cadeauverpakking en verzending!

 

Wij hopen dat de Route des Vins je inspireert en interesseert om kennis te maken met onze wijnen en ons domein. Volg ons in dat geval op onze sociale mediakanalen of stuur ons een mailtje.

Back To Top
Close search
Winkelmand