skip to Main Content

Wijnexcursie

Wijnexcursie

Wellicht heeft u als bezoeker de pop-up voorbij zien komen: 7 augustus 2021 wijnexcursie. Regelmatig organiseert Domein Aldenborgh een wijnexcursie voor groepen vanaf 10 of meer personen. Wij laten hierbij onze wijngaard zien, onze werkwijze, een uitleg over symbiotische wijnteelt en sluiten af met een kleine wijnproeverij. Prijzen hierin verschillen, dit ligt meestal aan het aantal wijnen dat bezoekers willen proeven. Houdt onze agenda in de gaten want meestal organiseren wij één keer per maand een wijnexcursie. Let op: externe factoren (zoals weer en gladheid) kunnen altijd meespelen waardoor de geplande datum kan worden herzien. Heeft u interesse en zou u graag willen deelnemen aan een wijnexcursie, mail ons op info@aldenborgh.nl met het aantal personen (vanaf 10+) en het aantal wijnen dat u graag zou willen proeven.

Afgelopen keer (7 augustus) heeft Domein Aldenborgh in samenwerking met SlowFood Amsterdam en Kiss the ground een wijnexcursie georganiseerd. Deze 3 partijen hebben allen één raakvlak, namelijk: zo goed mogelijk samenwerken met de natuur (symbiose). U vindt ons verhaal terug op de site van SlowFood Amsterdam: https://slowfood.nl/amsterdam/excursie-wijn-domein-aldenborgh-7-augustus/ en op de site van Amsterdamse bodem: https://vanamsterdamsebodem.nl/excursie-wijndomein-aldenborgh/.

Samen met alle partijen organiseren we een diner in hartje amsterdam als vervolg op de wijnexcursie. Dit diner omvat speciale gerechten (gerechten waarbij de ingredienten zijn gekozen met zorg voor de natuur) en ieder gerecht wordt begeleidt met een passende wijn van Domein Aldenborgh. Zo hebben wordt er een ultieme beleving gecreeerd van symbiose.

Back To Top
Close search
Winkelmand